Vijesti

Objavljeno: 28.2.2014.

U okviru pripreme novog (trećeg) TYNDP 2014 (desetogodišnjeg plana razvoja prijenosne mreže) i pripadajućih RgIP-ova 2014 (regionalnih investicijskih planova) i najavljenih šest regionalnih radionica, ENTSO-E (Europska mreža operatora prijenosnih sustava za električnu energiju) će za regiju kontinentalna srednjoistočna Europa organizirati tematsku radionicu 26. ožujka ove godine u Bratislavi.

U okviru pripreme novog (trećeg) TYNDP 2014 (desetogodišnjeg plana razvoja prijenosne mreže) i pripadajućih RgIP-ova 2014 (regionalnih investicijskih planova) i najavljenih šest regionalnih radionica, ENTSO-E (Europska mreža operatora prijenosnih sustava za električnu energiju) će za regiju kontinentalna srednjoistočna Europa organizirati tematsku radionicu 26. ožujka ove godine u Bratislavi.
U okviru regije kontinentalne srednjoistočne Europe, na području razvoja sustava, surađuju operatori prijenosnih sustava iz devet zemalja (Austrija, Češka, Hrvatska, Mađarska, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Slovačka i Slovenija).
Poziv za sudjelovanje na ENTSO-E regionalnoj radionici u Bratislavi s podrobnijim informacijama vezano uz prijavu i sudjelovanje na radionici na hrvatskom jeziku nalaze se ovdje, a na engelskom jeziku nalaze se ovdje, nacrt dnevnog reda ovdje.